« terug naar vorige pagina

Aanmelden MijnGezondheid.net

Het gemak van MijnGezondheid.net:

Met MijnGezondheid.net is de huisartsenpraktijk 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar voor onder andere het plannen van afspraken en het herhalen van medicatie . Via MijnGezondheid.net kunt u eenvoudig en snel allerlei zaken online regelen met uw huisarts, praktijkondersteuner of assistente. MijnGezondheid.net is niet bedoeld voor spoedeisende vragen of vragen waarop buiten kantooruren direct een antwoord wordt verwacht.

U kunt online afspraken maken, vragen stellen, herhaalrecepten bestellen en labuitslagen inzien. De medewerkers zullen deze zaken op de gebruikelijke werkdagen voor u afhandelen zonder dat u daar verder nog contact voor hoeft op te nemen. Met het gebruik van MijnGezondheid.net heeft u altijd en overal inzage in uw eigen gezondheid. Gaat u op reis? Neem dan een uitdraai mee van uw medicatiepaspoort.

MijnGezondheid.net is makkelijk en betrouwbaar! Vraag naar de mogelijkheden bij uw huisarts, praktijkondersteuner of assistente en ontdek zelf het gemak van MijnGezondheid.net.
Kijk op de website www.mijngezondheid.net voor meer informatie.

Instructiefilmpje

De belangrijkste voordelen voor u op een rij:

  • Goed beveiligd, persoonlijk zorgdossier
  • Praktijk 24/7 bereikbaar
  • Online een afspraak maken
  • Vraag stellen via het e-Consult
  • Herhaalrecepten aanvragen
  • Medicatiepaspoort inzien en afdrukken
  • Onderzoeksresultaten bekijken
  • Uw eigen medisch dagboek

Wilt u MijnGezondheid.net aanvragen?
U kunt MijnGezondheid.net aanvragen door op de onderstaande logo van uw centrum te klikken, en dan uw huisarts te kiezen. Nadat uw aanvraag digitaal verzonden is zal de huisarts uw dossier vrijgeven, dit kan een paar dagen duren. Bij eerste aanmelding zal uw persoonlijke pagina dan ook nog vrij leeg zijn. Mocht u na 1 week nog steeds een lege pagina zien, neem dan even contact met ons op door middel van een E-consult of telefoontje om te verifiëren of alles goed is gegaan.

          

     

 

Uw privacy staat voorop:
Om er voor te zorgen dat uw gegevens goed beveiligd zijn, logt u in op MijnGezondheid.net met uw DigiD met sms-verificatie of de DigiD-app.

Heeft u nog geen DigiD met sms of DigiD-app?
Ga naar www.digid.nl om het aan te vragen