« terug naar vorige pagina

informatie nieuwe huisarts

Mijn naam is Madelon Elbers.

Sinds 2005 ben ik werkzaam als huisarts in Rotterdam. Zowel mijn geneeskunde opleiding als mijn huisarts opleiding heb ik gevolgd in Rotterdam.

Vanaf 1 juli 2019 zal ik 2 dagen werken in gezondheidscentrum Wilhelminapier.

Als huisarts streef ik ernaar goede en laagdrempelige zorg te bieden met oog voor u. Het is voor mij een uitdaging samen met u te kijken hoe we uw gezondheid kunnen behouden en zo nodig verbeteren.

Naast mijn werk als huisarts werk ik als wetenschappelijk docent op het Erasmus MC. Ik geef les in praktische vaardigheden aan geneeskunde studenten gedurende de gehele opleiding. Deze combinatie geeft verdieping in het vak als huisarts en daagt me continue uit. Ik kijk er naar uit op deze prachtige locatie te mogen werken en het beginnende gezondheidscentrum te helpen opbouwen.

Meer informatie