« terug naar vorige pagina

Gezondheidscentrum Wilhelminapier bestaat 5 jaar!

Vandaag is het 5 jaar geleden dat Gezondheidscentrum Wilhelminapier werd geopend. Om dit jubileum te vieren, wordt de groene loper – net als 5 jaar geleden – voor patiënten, medewerkers en relaties uitgerold.

Thuis op de Wilhelminapier
Irene Berveling, praktijkmanager van Gezondheidscentrum Wilhelminapier, herinnert zich de opening van 5 jaar geleden als de dag van gister: “We hadden een groene loper uitgerold, groen-witte ballonnenboog uitgestald en een hapje en drankje verzorgd voor iedereen die kwam kijken. Nu, vijf jaar later, hebben we een kleine verrassing voor onze jongere en oudere patiënten geregeld. We zijn er trots op dat we met een hecht team dagelijks klaar staan voor onze patiënten.”

Nieuwe patiënten zijn welkom
Goed nieuws voor inwoners met postcode 3071 en 3072, want de huisartsen op het gezondheidscentrum hebben nog plek voor nieuwe patiënten. Berveling licht toe: “Wie onlangs is verhuisd, of misschien al langere tijd geleden, denkt mogelijk niet gelijk aan de huisarts. Toch is het belangrijk om een huisarts in de buurt te regelen, want de huisarts moet namelijk ook in acute situaties snel bij u kunnen zijn.”

Inschrijven
Wilt u zich inschrijven voor een nieuwe huisarts bij Gezondheidscentrum Wilhelminapier? Bezoek onze locatie voor het inschrijfformulier of download het inschrijfformulier door naar ‘Inschrijven/Registration’  te gaan via deze link.